Wie is NEH?

Wie zijn we en wat doen we bij NEH?

Bekijk vacatures Contact opnemen


 

Wie zijn wij

ICT-Partner

Welkom bij NEH. Wij zijn een ICT-leverancier in Leusden en marktleider outsourcing binnen de woningcorporatiebranche. Onze klanten zien ons als ICT partner, wat genoeg zegt over het werk wat wij leveren; goede ICT dienstverlening is namelijk mensenwerk. Wij luisteren naar wat de mensen nodig hebben, stellen hun wens centraal en vullen deze in met de beste ICT oplossingen. Bezoek onze website via nehgroup.com.

Hoe het ooit begon

De vroegste geschiedenis van NEH (op 1 september 1997 opgericht als Networking Expertise Holland), dat is de geschiedenis die begon bij het idee van vijf mensen. Vijf 'founding fathers', informeel ook wel eens aangeduid als 'de bende van vijf': Jan Pieter Cleveringa, Gerrit Kroes, Henny Lammers, Ben van Schaik en Frans Helderman. Deze mannen werkten vanuit een zolderkamer hard om hun klanten te voorzien van de beste ICT oplossingen en om hen (toen al) zo goed mogelijk te ontzorgen.

Onze kernwaarden

Door de jaren heen zijn er vanuit deze toewijding drie kernwaarden tot stand gekomen; betrokken, betrouwbaar en lef. Dit zijn de grondbeginselen van NEH. Wij zijn een organisatie die de menselijke maat hoog in het vaandel draagt; wij zijn oprecht betrokken bij de mensen die onze hulp inschakelen, zowel onze klanten als collega’s. ICT is mensenwerk. Samen staan we sterk!

Marktleider in de woningcorporatiebranche

Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot marktleider in de woningcorporatiebranche met meer dan 100 medewerkers die vanuit drie locaties in Nederland opereren. Een rotsvast team wat specialist is op zowel ICT gebied als op het gebied van klantcontact. Want dat is wat NEH nog steeds bijzonder maakt, onze capaciteit en bereidheid om te luisteren naar de wens van de mensen binnen een organisatie. 

Missie

Wij scheppen er plezier in om anderen te ontzorgen. Sterker nog, we hebben hier onze missie van gemaakt! Onze kracht ligt in bedenken, meedenken, regelen, organiseren en zekerheid bieden. Daarbij stellen wij onszelf nadrukkelijk op als kennishuis, als Single Point Of Contact.


Jan Pieter is mede-oprichter en Algemeen directeur van NEH.

Hij houdt zich ook graag bezig met coaching van collega's.

 

 

 

Word ook NEH'er

Word jij er blij van om anderen te helpen, of zoals wij het zelf noemen ‘te ontzorgen’? Sta jij graag naast jouw collega’s en middenin de organisatie om samen iets moois te bereiken? Dan heb jij het DNA van een echte NEH’er.

Ben je enthousiast geworden en wil je meer informatie, neem dan contact met ons op of kom langs en ervaar de sfeer.

NEH is trotse sponsor van:

  • Sponsoring Vrienden Van Meander Logo
  • Sponsoring Daks Over Normandy Logo
  • Sponsoring Dorsploop Leusden Logo
  • Sponsoring Noord Veluwe Boys Logo
  • Sponsoring Onderzoeksfonds Logo
  • Sponsoring Opera Leusden Logo
  • Sponsoring Surgeon Day Groningen Logo